Învăţături

Sfiinţii sfârşitului vremurilor

 

1. Şi în vremea aceea se va scula Mihail, marele voievod care ocroteşte pe fiii poporului tău, şi va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sînt popoarele şi până în vremea de acum. Dar în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit şi anume oricine va fi găsit scris in carte.

2. Şi mulţi dintre cei care dorm în ţărâna pământului se vor scula la viaţă veşnică, iar alţii spre ocară şi ruşine veşnică.

3. Şi cei înţelepţii vor lumina ca strălucirea cerului şi cei care vor fi îndrumat pe mulţi pe calea dreptăţii vor fi ca stelele in vecii vecilor.

Alte învăţături ale UNCHIULUI MIHAI adunate de la cititori:


-una dintre mesajele esntiale date de Mihai Namtu a fost ...roagă-te neîncetat...deoarece atunci esti în prezenţa îngerilor şi pe drumul cel bun....astfel apare încrederea sau CREDINŢA....
                (aladin M-42)
o dată am intrebat pe Părintele Mihai care este cea mai buna religie ......iar răspunsul a fost :acolo unde ai crucea ,sfânta împartaşanie şi pe Sfânta Fecioara MARIA recunoscută ca IMACULATĂ...acolo este cel mai bine să iţi practici calea spirituală....dar să nu uiţi....mai presus de orice religie este MORALA.
              
(M-42)
...nimic nu am văzut să fie mai bun atunci când vrei să te vindeci ca si ceaiurile mele....la ele poţi să adaugi si medicamentele primite de la doctori dar fără ceaiuri ....nu te vindeci complect.Acest sfat l-am primit atunci când am vrut să înlocuiesc o listă cu aloe vera.
               
  (M-42)