Corespondenţa directă

Caută întrebări şi răspunsuri, sau o semnătură:

Întrebări şi răspunsuri

1. buna ziua. unde as putea gasi in romania sa cumpar icoana cu crucea de la salette, crucea sf benedict, medalia miraculoasa si cele necesare celor trei zile de intuneric. va multumesc
    - (26, F)

Atenţie(referitor la pedeapsă): totul depinde, de câţi oameni se convertesc(devin mai buni şi respectă poruncile,etc), şi câţi oameni se roagă, etc., dar Aceste obiecte bisericeşti de obicei se găsesc la magazinele/ librăriile/ standurile de obiecte bisericeşti(standuri în timpul pelerinajelor, în cadrul bisericilor sau lângă biserici în timpul sărbătorilor sau permanent), şi la expoziţii/ târguri, de obiecte bisericeşti, în general catolice, şi într-adevăr nu totdeauna, trebuie insistat, cerut de la ei să aducă, sau chiar de la preoţi, sau prin internet, sau din străinătate, de lângă biserici sau de la pelerinaje,(vezi Medjugorje(unde apare Maica Sfântă aproape de 30 de ani), sau altele), sau dacă pleacă cineva(cunoştinţe, rude) în asemenea locuri, îi rugaţi să vă aducă, . . . icoana cu crucea de la salette cred că este valabilă şi reprodusă de pe internet prin tipărire, sau prin fotocopiere(vezi şi in pagina noastră, la: rugăciuni/rugăciuni de bază/rugăciuni importante), şi cu toate că obiectele bisericeşti amintite au haruri speciale(însuşi prin conţinutul lor), totuşi vă recomand să-le duceţi la un preot pentru sfinţire, pentru a obţine haruri depline(sau vă recomand să fie sfinţite chiar la locurile de pelerinaj, de unde le-aţi procurat, dacă este cazul), şi totodată vă atenţionez, că obiectele deja sfinţite îşi menţin sfinţirea numai până ce obiectele respective nu sunt vândute(deoarece scrie în Biblie, că: "ceea ce primeşti gratis, gratis să dai mai departe", adică sfinţirea primită gratis, gratis se dă mai departe), altfel spus: obiectul sfinţit, dacă a fost vândut, sau dat mai departe, pentru bani, trebuie sfinţit din nou. Precum şi preoţii, orice sfinţire trebuie să facă gratuit, pentru că, confom celor spuse mai sus ei primesc harul sfinţitor gratis de la BUNUL DUMNEZEU şi gratis trebuie să dea mai departe.

2. Buna seara! As dori sa stiu daca in timpul tratamentului cu ceaiuri de baut se pot bea si sucuri naturale si lapte deoarece stiu ca apa e interzisa si de asemenea as dori sa-mi spuneti daca in acele 10 zile de pauza se pot bea orice fel de lichide. Va multumesc.
    - Daniela29 (29, F)

În timpul tratamentelor nu sunt indicate nici sucurile naturale, nici laptele nu este indicat, lista 15 se bea şi la femei, ca şi la bărbaţi(timp de câte 40 de zile) iar în cele 10 zile de pauză(la celelalte ceaiuri) la femei este indicat la fel: a nu se bea apă sau sucuri naturale, a nu se mânca sau bea rece, a se bea ceaiuri simple . . .

3. Extrasul de seva de mesteacan (un fel de tinctura sau macerat glicerinic) care se gaseste in farmacii, se poate folosi in cazul in care nu reusim sa colectam seva primavara, mai are vreun efect sub forma de tinctura sau macerat?
    - Szabi (27, M)

Unchiul MIHAI a spus că seva nu se poate conserva, are efect benefic 24 de ore de la recoltare,

4. Lista nr.12 daca e folosit doar pentru intarirea si energizarea organismului, nu pt a trata ceva anume, trebuie baut tot in felul descris la reguli generale, adica cate 40 de zile pe anotimp, sau se poate bea si in alte perioade sau in alte feluri?
    - Szabi (27, M)

se poate bea tot timpul, se recomandă să se bea alternativ cu lista 3, sau în caz de diaree cu lista 4, alternativ 3 zile lista3(sau4 în caz de diaree), 3 zile lista 12, apoi iarăşi 3 zile lista3(sau4 în caz de diaree), apoi iarăşi 3 zile lista 12 şi aşa mai departe

5. In timpul tratamentului cu ceaiuri de baut este permis sa se bea o ceasca de cafea,un pahar de suc sau de vin?
    - costel (56, M)

Da, se poate bea, fiecare, totuşi ar fi mai bine să se bea numai ceaiuri, sau dacă se bea şi cele înşirate, atunci să se bea imediat ceai peste, iar din sucuri să se bea sucuri cât mai naturale şi ceai peste, ...şi nu rece, nimic.

6. Ce intelegea Unchiul Mihai prin fier magnetizat in lista nr.18 si ce marime aproximtiva trebuie sa aiba(Este cumva un magnet permanent?)
    - costel (56, M)

-pentru: costel/M/56- Da, este un magnet permanent, aproximativ cât o jumătate de palmă.