Reţetele şi sfaturile Maicii Sfinte

Reţetele şi sfaturile Maicii Sfinte
(plante medicinale, metode de vindecare și sfaturi pentru epidemii și boli)

Moto: „Iubiţi-L pe DUMNEZEU, voi locuitorii Pământului, căci numai pentru aceea a creat universul, ca să vă câştige inima!(cuvântarea Îngerului despre Iubirea lui Dumnezeu, către Preafericita Hosana din Montova). 

Boli infecțioase:
Îmbolnăvire asemănătoare gripei:
Atenţionarea importantă a Maicii Sfinte despre prevenirea bolii asemănătoare gripei, dată vizionarului József Tamás în octombrie 1986:
În curând omenirea va fi atacată de o boală. Simptomele bolii vor fi asemănătoare gripei. Va ataca plămînii şi inima, în acest fel mulţi vor muri. Sfatul Maicii Sfînte în legătură cu acesta, pentru copiii ei este următoarea:
Stoarceţi o jumatate de cățel de usturoi mai mare într-o ceaşcă, și puneţi lângă câteva rădăcini de ghimbir(bot). Puneţi lângă și o lingură de zeamă de lămâie şi o linguriţă de miere. Turnaţi apă clocotită peste astea, după care lăsaţi minim cinci minute să stea. Nu-l fierbeţi!
Această băutură, (ceai), trebuie să-l beți zilnic cu o oră înainte de culcare. În cazul în care simptomele bolii deja se arată la cineva, persoana respectivă, trebuie să bea de trei ori câte-o ceaşcă (pe zi) din acestă băutură, (ceai). În cazul în care nu aveţi la dispoziţie usturoi proaspăt se poate folosi pastă de usturoi. Pentru înlăturarea mirosului neplăcut al usturoiului se poate mesteca pătrunjel proaspăt.
Acest sfat provine de la Maica Sfântă, medicul dumnezeesc. Să vă binecuvînteze şi să vă păzească Dumnezeul Atotputernic şi Maica noastră Sfântă vindecătoarea bolnavilor să vă păzească pe voi!
Însumând: Pe baza transmisiei de mai-nainte, avem nevoie de: usturoi (extract sau pastă), rădăcini de ghimbir, zeamă de lămâie, miere şi pătrunjel.
Să ştim dinnainte că se va întămpla. Atunci, când se va întâmpla, nu va funcţiona comunicaţia, observăm neputinţa ştiinţei medicale, (dar în acest fel vom reuşi să ne vindecăm), iar observând originea cerească ale acestor rânduri scrise, ne vom întări în credinţă.
Să fim pregătiți împotriva acestei boli! 

Despre ciumă, (pesta, molima):  „Moartea de mortăciune”, „Moartea neagră”, a lovit în multe dăți omenirea. În Biblie este pedeapsa Lui DUMNEZEU. Fiurează împreună cu război şi foamete. David, pentru păcatul lui, a primit pedeapsa lui Dumnezeu pe poporul lui: 2Sam.24, 15. Loviturile din Biblie urmează unul pe altul. (Ier. și Ez.: Război, foamete, epidemii, ciumă, sabie, moarte, doliu, foamete, foc etc. Mt. 24, 7; Lc. 21, 11; Ap. 6, 8; 18, 8). Această boală este originară din India, China, Myanmar, (fosta Birmania), Indonezia. Este cauzată de bacteriile ciumei. Este răspândită de purecii de şobolani. Ajunge în organismul uman, cu saliva purecilor.
1. Ciuma, (pesta), bubonică, „Moartea neagră”: ganglionii limfatici se umflă tare, se fac cu puroi, sîngerează şi se sparg: bube. Perioada de incubaţie: 3-8 zile.
2. Ciuma, (pesta), pulmonară, (pneumonică): infecţia ajunge la plămâni prin circulația sanguină, cauzând aprindere de plămâni, sângeroasă. Expectoraţia sângeroasă în sine poate provoca pestă pulmonară la alții. Perioada de incubaţie este numai de 1-2 zile. Datorită unor microbi foarte virulenţi apare septicemie primordială în câteva ore, iar în câteva zile poate duce la moarte. Pesta pulmonară este mortală 100%.
Fecioara Maria a semnalat dinainte, sosirea apropiată a unuia dintre călăreții apocaliptici – ciuma – printr-un preot german drept și temător de Dumnezeu.
Simptomele bolii: - febră mare, durere de cap atroce, pe care nici un fel de calmant nu ameliorează. Dureri în intestine şi în torace. Aceasta ține aproximativ 2 săptămâni, după care la cele de mai-nainte se ataşează vărsături, diaree cu crize de slăbiciune. Aceasta este urmată de mâncărimea pielii specifică bolilor de piele şi apar astule (bube, coșuri), puroioase pe corp, care se răspândesc rapid şi se măresc. În această fază deja nu mai este febră pentru că organismul este deja atât de slăbit încât nu mai este capabil de nici-un fel de rezistență. Pierderea conştiinţei din când în când este înlocuită de coşmaruri şi senzaţie puternică de ameţeală. Din acest moment bolnavul nu mai este în stare să se ridice din pat şi în curând survine decesul (bolnavului). Cu vaccinele experimentate se poate amâna doar decesul, dar opri nu. Când apar simptomele care arată stadiul final mai sus amintit, plantele medicinale date de Cer deja nu ajută.
Pentru vindecarea ciumei Maica Sfântă a dat următoarea reţetă şi sfaturi: „în avans să bem ceai de Sunătoare (Hypericum perforatum), (Hypericum) preparat din frunzele şi tulpina plantei, fără florile şi roadele acestuia. Zilnic o singură înghiţitură din acest ceai este suficient pentru prevenirea ciumei. Dacă deja se constată senzaţia de vomă şi durerea de cap, atunci să bem ceai de iederă, (Hedera), şi viorea, (Viola)! Seară de seară să bem ceai de coada şoricelului, (Achillea).
Pe lângă toate acestea trebuie să ne și rugăm!
Acest tratament de ceaiuri medicinale, trebuie început la sesizarea primelor simptome, semne (atenţionări) amintite mai sus.
Toate plantele noastre medicinale trebuiesc date pentru binecuvântare înainte de a începe să le folosim! 
Viorea, (Viola) contra febrei:
Medicamentul contra febrei este vioreaua, floarea preferată a Preacuratei Maici de DUMNEZEU.
Ceaiul din flori de tei, (Tilia – flos(floris)), sfinţit are efect binecuvântător.
Sfânta Fecioară a binecuvântat toate tufele de păducel, (Crataegus monogyna, Crataegus laevigata), ale lumii. 

Preacurata Maică de DUMNEZEU a dat vizionarului Marie-Julie Jahenny o frunză de păducel şi i-a spus: „această singură frunză binecuvântată, poate fi destul pentru cineva în toată perioada încercărilor. Chiar dacă fierbeţi de zece ori o frunză, ea îşi va păstra prospeţimea răcoroasă şi culoarea ei verde”.
            „Vor fi posedaţi ai căror urlete se vor auzi de la distanță. Spicurile de cereale se vor strica. Vor apărea epidemii. Diferite boli de torace/ sân însoțite de dureri puternice! Din această cauză trebuie să culegeţi frunzele şi florile păducelului cu mireasmă plăcută, sfinţite de mine. La dureri de piept, (torace), folosind comprese din acestea, (cu frunze și flori de păducel), veţi simţi efectul vindecător şi bogata binecuvântare a acestora, pe care le voi dărui supravieţuitorilor”.
Se mai pot folosi şi alte plante medicinale uscate. 

Rugăciune cu ocazia folosirii plantelor medicinale și ale ceaiurilor:
Oh Maria, Tu Fecioară fără de prihană, (Preacurată), Maica noastră, (uită-TE în jos la noi), coboară-ți privirea spre noi şi fă
ca binecuvântarea Ta să fie eficace pentru durerile noastre.


Stare de criză: tremurări pe corp, crampe grave, deformarea trupului. Criza atacă prima dată inima, apoi intelectul şi capacitatea de a vorbi. Însoțitorul crizei este simțul căldurii chinuitoare, care arde ca focul. În mai multe locuri se înroşeşte pielea, şi doare în mod extraordinar. Acționează, (apare), în primele două zile şi se răspândește repede.
Singurul medicament este ceaiul de păducel.
Contra holerei: beţi ceai de păducel!

În cazul bolilor periculoase, ca și pneumonia şi de asemenea în cazul durerilor de cap accentuate: preparaţi ceai de Rotunjoară, (Iedera terestră) – glechoma hederacea şi asta beţi!
Iedera (Efeu) ca şi compresă: să fierbem iedera până se înmoaie şi să-o folosim numai ca și compresă în cazul durerilor de piept, (torace), şi cap.
În cazul ciumei mortale există numai un singur medicament:
Scrieţi pe o fâşie mică şi subţire de hârtie următoarele cuvinte:
„Isuse al meu, Tu ai învins moartea, salvează-mă!
Slavă Ţie Sfântă Cruce!
-şi înghiţiţi-o!
Apa sfinţită vă va scădea durerile iar uleiul uşurează suferinţele!
(Cerul trimite vorbă…volumul c, pag 52).

Uleiul Sfântului SCARBEL: Uleiul Sfânt al lui Dumnezeu curge în zilele de vineri, dintr-o statuie al Sfântului SCARBEL în Australia, și în mod permanent din sicriul Sfântului. Este răspândită în toată lumea. Se poate spori (înmulţi). Să folosim câte-o picătură la gătirea mâncărurilor.
În cazul radiaţiilor radioactive: să picurăm din uleiul sfânt în mâncarea noastră! Și în acest fel nu ne dăunează infecțiile, (radiaţiile radioactive)!Împotriva arsurilor: după foc tot trupul copiilor trebuie uns cu acest ulei (până la vârsta de 13 ani), părțile neacoperite ale corpului să fie unse și în cazul oamenilor maturi! 

Sfaturi şi metode de vindecare, date de DOMNUL lui Maria-Julia Jahenny, pentru perioada pedepsei
DUMNEZEU nu pedepseşte niciodată fără avertizare prealabilă. Maica Sfântă a spus următoarele la, La Salette:

                        „Ticăloşeniile oamenilor străpung bolta cerului…
                        „ Dumnezeu va pedepsi mai grav decât ori când…”
                        „ Cei răi lasă curgere liberă ticăloşeniilor lor…”
Atenţionările nu-i interesează pe oameni! Deci Dumnezeu este nevoit să arate niște exemple…. Însă Isus Cristos cu multă bunătate vrea să-şi apere prietenii şi copiii lui în timpul loviturilor mari. Îşi educă suflete sfinte şi acestora le descoperă viitorul, ca să dea mai departe, (să spună), oamenilor. Asemenea suflet ales a fost şi Maria-Julia Jahenny. Isus ei i-a descoperit aceste metode de vindecare naturale şi supranaturale ca o dovadă emoționantă a iubirii şi grijii sale, ca prietenii lui să le folosească împotriva loviturilor ce ameninţă lumea. Dar să nu uităm că, copiii şi prietenii adevăraţi ai LUI DUMNEZEU sunt cei care îşi regretă păcatele, se străduiesc să-și învingă greșelile şi resping spiritul lumesc.

Rugăciune la Sfânta Cruce în timpul loviturilor mari:
Slavă ţie Sfânta Cruce al Mântuitorului nostru, vrednic de omagiu!
Închinându-mă cu smerenie Te respect, Te îmbrăţişez şi Te sărut!
Apără-ne, ocroteşte-ne, salvează-ne!
Isus al meu Te-a Iubit atât de mult!
După exemplul Lui Te iubesc şi eu,
să se  diminueze frica în noi,
şi să rămână în noi numai pace şi încredere.

Rugăciune către Sfânta Cruce  în timpul furtunilor mari:
„O Crux, ave spes unica!”
„Et VERBUM caro factom est.”
Slavă Ţie Sfântă Cruce, singura noastră nădejde!
Şi cuvântul s-a întrupat.
ISUSE al meu, Tu ai învins moartea, salvează-ne (pe noi)!

 Cuvintele Domnului Isus către Maria-Julia în timpul unui extaz, (unei apariții, vizionări):
“Luaţi un medalion, pe care este imaginea Inimii Mele Sfinte, şi încă unul pe care este Sfânta Cruce demnă de veneraţie. Cufundaţi ambele într-un pahar cu apă şi beţi din apa aceasta sfinţită de două ori”(pot fi şi din hârtie).
În mâncăruri, o singură picătură din această apă, chiar şi cea mai mică, este destulă să ne apere de lovituri.
Pentru scăparea de anxietate şi spaimă: 

Să vă atingeţi fruntea cu medalionul sau icoana Fecioarei Sfinte plină de bunătate concepută Imaculată. Astfel sufletul vostru va fi calm. Inimile voastre nu vor fi speriate de zvonurile oamenilor și nu veți ajunge nici sub influența efectului înspăimîntător a dreptăţii mele.
NU veţi ajunge sub influenţa dreptăţii mele înspăimîntătoare, inima şi sufletul vă va rămâne liniştit.
În cazul bolilor periculoase, (pneumonie, dureri de cap accentuate): preparaţi ceai de Rotunjoară, (Iedera terestră) – glechoma hederacea şi asta beţi!
Contra holerei: beţi ceai de păducel! (crataegus).

În cazul febrei de provenienţă necunoscută vioreaua, (Viola), va avea efect benefic, care cu mireasma și minusculitatea ei ne învață umilinţă.
În cazul ciumei mortale există numai un singur medicament: scrieţi pe o fâşie de hârtie mică și subțire, următoarele cuvinte
Isus al meu, Tu ai învins moartea, salvează-mă!

 Slavă Ţie Sfântă Cruce!

-şi înghiţiţi-o!
În timpul întunericului de trei zile: în afara locurilor protejate, nu va rămâne în viaţă nici un suflet. Numai lumânările de ceară binecuvântate vor da lumină în întunericul îngrozitor.
O singură lumânare (sfinţită), va fi destulă până va ţine noaptea infernală. Dar nici acestea nu vor lumina la cei fără Dumnezeu şi la cei care înjură.
Ungerea cu uleiul binecuvântat (Manduria). 
Uleiul a fost binecuvântat de Maica Sfântă şi provine în mod miraculos din efigiile, (portretele), ei. Trebuie deci să-l distingem de Uleiul folosit la liturghii (de cel al bolnavilor, de cel a catecumenilor şi de crizmă), care se sfinţește de episcop şi se foloseşte în timpul administrării tainelor.
1.) Ungerea cu Uleiul Sfinţit este exprimarea credinţei personale în Puterea Iubitoare a Mariei. Maria cu numele ei nou, ca și „Izvorul Uleiului Sfânt al Unguentului Veşnic”, din Bunătatea Paternă a Lui DUMNEZEU răspândeşte har în inima noastră şi în trupul nostru.
Oricine, cine va accepta această nume, pe lângă celelalte unguente/ ungeri poate primi sau da și această ungere, prima dată însă trebuie să-şi ofere inima:
„Oh Inimă Imaculată,
Maica Domnului meu
Izvorul Uleiului Sfânt al Unguentului Veşnic,
Eu, mare păcătos cer de la Tine,
Să-mi arăţi secretul Tău şi Consacrează-mă azi Ţie…”
2.) Sfânta fecioară nu la aşteptare de minuni ne îndeamnă, ci la creştere în credinţă, în primul rând la binele sufletului.
Trebuie să lăsăm la aprecierea Maicii noastre Cerești, ca să decidă modul şi timpul în care vrea să intervină în necesităţile noastre materiale. De aceea este bine să ne lăsăm în grija Maicii Sfinte, ca şi un copil în grija mamei lui, pentru că prin mijlocirea Arhanghelilor Sfinți Mihail şi Uriel ne apără şi de intrigile/ capcanele inamicului.
Deoarece acest gest frumos de credinţă se tot răspândește, Maica Sfântă în următorul fel ne sugerează înmulţirea uleiului, ca să fie suficient: să punem nouă picături de ulei de origine miraculoasă la un litru de ulei de măsline extra virgin, ca totul să se sfinţească, după care şi din acest ulei dizolvat să punem nouă picături la încă un litru de ulei de măsline extra virgin, în acest fel se înmulţeşte cantitatea, (unguentului).
Cum treuie folosit Unguentul?
1.) O bucăţică de vată trebuie îmbibată cu uleiul sfinţit, după care cu aceasta se va desena semnul crucii pe frunte, (curăţirea şi iluminarea psihicului).
2.) Al doilea semn se va desena pe buze, (curăţirea limbii, ca să crească în toate formele umilinţei), ca să putem lăuda mai bine pe Domnul.
3.) Al treilea cruce se desenează pe inimă, (practic la baza gâtului), pentru ca sentimentele/ simţurile noastre să se cureţe, să se înfrumuseţeze şi să se întărească, ca să le putem oferi Lui DUMNEZEU.
4.) În final se va desena un al patrulea şi un al cincilea cruce în cele două pălmi, ca toate faptele noastre să corespundă legilor Lui DUMNEZEU, și în domeniul dreptăţii şi a milostivirii.

În timpul folosirii unguentului trebuie să ne rugăm astfel:
„Maria
Mama Binecuvântatului Măslin
Cea mai Sfântă Fecioară a Sfântului Ulei
Atinge-ne pe noi, iubeşte-ne pe noi
Şi vindecă-ne inimile
cu Iubirea Ta, cum vrei TU”.
Această ungere se poate repeta și de mai multe ori în cazul problemelor trupeşti sau sufleteşti.

Venerarea, (Respectul), Uleiului Sfânt care picură din statuia Mariei:
Isus: „…Ulei, Ulei Sfânt, pe care Maică-Mea dă în continuu celor suferinzi, azi mai mult, decât pe vremuri, când EA personal, cu mâinile Sale preacurate, prepara Unguentul Calmant, pe care a dat ucenicilor mei sărmani care cu acest ulei a trebuit să vindece rănile şi chiar omul! Eu  personal le-am poruncit folosirea unguentului, ca poporul să nu aibă curaj să îi atace pe ei, sărmanii pescari, ci admirând efectul Uleiului să fie mai mare înclinația înspre credinţă şi dorinţa de a învăța. Nu, nu uleiul a fost ceea ce a vindecat, şi nici astăzi nu aceea este ce vindecă. DUMNEZEU a fost şi încă şi azi DÂNSUL, este medicul, care oferă vindecare. Uleiul a fost o unealtă, și va fi şi pentru tine fata mea şi ucenica mea.
   Du-te deci, și învaţă
-i pe preoții mei această ungere şi frumuseţea aparţinerii LA DUMNEZEU, prin Unguentul Sfânt, ce dă putere fiecărui om la tripla menire: misiunea regească, cel al preoției generale și slujitoare şi al profeției….” ( mesaj din 22 iunie 1998).

Isus:Grăbeşte-te în lume şi oferă acest unguent, care provine din Inimă Ei Imaculată şi Străpunsă, din cauza „greșelilor”  acestei generaţii neştiutoare. Oh, uleiul curat al întăririi, Uleiul Sfânt al Hirotonisirii/ Sfințirii, Uleiul Sfânt al vindecării rănilor atacurilor iadului! Oh, Ulei, izvorul lacrimilor care vindecă pe cel care este departe de Har!
Ce bine ar fi să ştie fraţii tăi, ce cadou mare le-am oferit, când am făcut Uleiul o Chemare veşnică, care vă va conduce în acel loc, pe care EU personal vi-am făcut, când am înviat şi m-am înălțat în Cerul Tatălui MEU şi al Spiritului Mângâietor!”(Înţelepciunea revelată de DUMNEZEUL CEL VIU, Apariţii în Manduria)
(mesaje către Debora)

Sfaturi  

Sfaturi, care pot fi utile preventiv și sunt necesare, (obligatorii), în timpul tratamentului:

-a nu se bea apă, (apa favorizează înmulțirea virușilor și microbilor)

-a nu se bea alte lichide, compot, sucuri, alcool, etc., (diminuează efectul ceaiurilor)

-a se bea ceaiuri în loc de apă și alte lichide, (ceaiurile date de UNCHIUL MIHAI, de MAICA SFÂNTĂ, sau în completare, dacă e cazul, ceaiuri simple din 2-3-4-5 plante, până la atingerea necesarului de lichid zilnic)

-mâncarea de supă și consumul medicamentelor lichide, în mod natural sunt permise.

-a nu se bea rece și a nu se mânca rece, (nu direct de la frigider, a nu se mânca înghețată, etc.) Frigul și tot ce este rece, de asemenea, ca și apa, favorizează înmulțirea microbilor și a virușilor.

-mâncărurile și băuturile, pe care le consumăm, să aibă cel puțin temperatura camerei, (sau mai mare)!

-spălarea deasă, (zilnic de mai multe ori), și corectă, intensivă, (2-3 minute), a mâinilor cu săpun sau alt dezinfectant și apă caldă, (fierbinte, dacă se poate), și ori de câte ori este nevoie.

-rugăciunile înainte de masă, sau înainte de a mânca sau bea orișice, pentru evitarea înbolnăvirii, sau otrăvirii, etc. de la mâncare sau băutură!

-a se evita mulțimea

-a se evita contactul direct cu alte persoane,

-a se evita orice loc, situație sau om, infectat, bolnav, suspect sau periculos, (a se ține distanța necesară)

-a se folosi echipamente de protecție, substanțe de dezinfectare, etc indicate de specialiști

Explicații:

Virușilor nu le place ceaiul, le place frigul și umezeala, (apa). Frigul și umezeala favorizează apariția și înmulțirea lor, atât în ceea ce privește mediul înconjurător, toamna și primăvara, (frigul umed), cât și în interiorul organismului, (mâncarea rece, băutura rece și apa).

Trebuie să ne rugăm pentru, ocolirea îmbolnăvirii, sau pentru vindecare dacă este cazul. Trebuie să știm, că orice cu adevărat și durabil, putem obține numai și rugându-ne, dacă suntem împăcați, cu BUNUL DUMNEZEU, respectiv, dacă am primit aprobarea DE LA EL, pentru vindecare, spre exemplu.

Pentru a pune la punct relația noastră, cu BUNUL DUMNEZEU, respectiv pentru a obține vindecarea, (aprobarea vindecării), sau pentru vindecarea sufletului, putem să apelăm la următoarele: Convertire la adevărata credință, rugăciuni, (recomandăm Sfântul Rozariu), liturghii, (participare la liturghii, comandarea liturghiilor), comandarea pomenirilor, cele 7 taine, (botezul, miruirea, spovedania, împărtășania, căsătoria, maslu, și preoția, sau călugăria, dacă este cazul, a se pune la punct toate astea, dacă este cazul!), cele 2 porunci ale iubirii, cele 10 porunci, cele 5 porunci ale bisericii, Biblia, respectul și venerația sfinților, cererea mijlocirii lor, programe de rugăciuni, post, milostivire, ajutarea săracilor, alte fapte bune, etc. . . . și rugăciuni cât mai des!

                Și ceaiul de scai vânăt este foarte puternic împotriva virușilor!

                Cantitatea de lichid zilnic necesară, în mod normal, la adulți, trebuie să fie în medie de 2-2,5 litri, iar la copiii aproximativ 1,5 litri, (adică  0,032-0.035 litri/ kg, în funcție de câte kilorame cântărim!)