Reţetele şi sfaturile Maicii Sfinte

SFATURILE MAICII DOMNULUI
 
EPIDEMII, BOLI                 PLANTE MEDICALE, METODE DE VINDECARE
 
Să-l iubiţi pe Domnul, voi locuitorii Pământului, căci numai din cauza asta a creat universul, ca să vă câştige inima!(cuvintele Îngerului despre Iubirea lui Dumnezeu, din mesajul dat lui Preafericita Hosana din Montova.
 
BOLI INFECŢIOASE.
Îmbolnăvire asemănătoare gripei: Atenţionarea importantă a Maicii noastre cerească despre prevenirea bolii asemănătoare gripei dată vizionarului József Tamás din octombrie 1986:
        Omenirea va fi atacată în curînd de o boală. Semnele bolii vor fi asemănătoare gripei. Va ataca plămînii şi inima, în acest fel mulţi vor muri. Sfatul Maicii Sfînte în legătură cu acesta, pentru copiii ei este:-stoarceţi jumatatea unui bucăţel de usturoi într-o ceaşcă, puneţi cîteva rădăcini de ghimbir(bot). Puneţi o lingură de zeamă de lămîie şi o linguriţă de miere, turnaţi apă clocotită peste astea, după care lăsaţi minim cinci minute să stea. Nu-l fierbeţi!
În fie care zi cu o oră înainte de culcare beţi acest ceai. În cazul în care deja au apărut semnele bolii consumaţi de trei ori o ceaşcă din acest ceai. În cazul în care nu aveţi la dispoziţie usturoi proaspăt se poate folosi pastă de usturoi. Pentru înlăturarea mirosului neplăcut al usturoiului se poate mesteca pătrunjel proaspăt.
 
Acest sfat a fost dat de Maica Sfîntă medicul dumnezeesc. Să vă binecuvînteze şi să vă păzească Dumnezeul Totputernic şi Maica noastră Sfîntă vindecătorul bolnavilor să vă păzească pe voi!
Deci avem nevoie de extract de usturoi (sau pastă de usturoi), rădăcini de ghimber, extract din lămîi, miere şi pătrunjel.
         Să ştim dinnainte că se va întămpla. Atunci, nu va funcţiona comunicaţia, observăm neputinţa ştiinţei medicale, (dar în acest fel vom reuşi să / să ne vindecăm) iar observând originea cerească ale acestor rânduri scrise, ne vom întări în credinţă.
SĂ FIM PREGĂTIŢI CONTRA ACESTEI BOLI  !
 
Despre ciumă „pesta”(moarte de mortăciune).În Biblie pedeapsa Domnului, apare împreună cu război şi foamete. După păcatul lui David pedeapsa lui Dumnezeu a primit poporul:2Sam.24, 15. Dar în Biblie pedepsele nu sunt singure. (JER. ŞI EZ:război, foamete, epidemii, ciumă, sabie, moarte, doliu, foc etc. Mt. 24, 7; Lc. 21, 11; Ap. 6, 8; 18, 8.
Această boală este originară din India, China, Indonesia, Burma. Răspînzitorii bolii sunt purecii de şobolani iar bacteriile sunt speciali ai ciumei. Boala este transmisă de purecii aflaţi la şobolanii infectaţi de bacteria pestei.
1.        Pesta bubonică: se umflă mult ganglionii limfatici, se fac cu puroi, sîngerează şi se sparg. Perioada de incubaţie: 3-8 zile.
2.  Pesta pulmonară: prin sânge, infecţia ajunge la plămâni cauzând edem şi hemoragie pulmonară Expectoraţia sîngeroasă poate infecta alte persoane. Perioada de incubaţie este de 1-2 zile, prin virulenţa accentuată a bacteriei se produce sepsă în câteva ore şi moartea în câteva zile. Această boală este mortală în fie care caz 100%.
Sfânta Fecioară a arătat printr-o popă curată, germană sosirea unuia dintre călăreţii apocaliptici aducând ciuma.
Simptomele bolii: - febră mare, durere de cap atroce, calmantele nu având efect, dureri intestinale şi în piept. Aceste simptome ţin circa 2 săptămâni, după care se mai ataşează vărsături, diaree şi crize de slăbiciune. După acestea apare mâncărimea pielii ca şi în cazul bolilor de piele şi apar astule (bube) pe corp, care se măresc şi se răspândesc rapid. În această fază dispare febra pentru că organismul este deja slăbit atât de mult încât nu poate să se mai opună bolii. Pierderea cunoştinţei din când în când se schimbă în vise de coşmar şi senzaţie de ameţeală. Din acest moment bolnavul nu mai ieste în stare să se ridice din pat şi în curând survine decesul bolnavului. Cu vaccinele cunoscute se poate doar  amâna  decesul, iar in ultimul stadiu mai sus amintit, când apar vărsăturile, plantele medicinale date de Cer deja nu ajută.
Pentru vindecarea ciumei Maica Sfântă a dat următoarea reţetă şi sfaturi: „în primul rând să consumăm ceai de Hypericum perforatum preparat din frunzele şi tulpina plantei, fără florile şi roadele acestuia. Zilnic o singură înghiţitură din acest ceai este suficient pentru prevenirea acestei boli. În cazul în care deja au apărut senzaţia de vomă şi durerea de cap trebuie să consumăm ceai de iederă şi viorea! Seara să bem ceai de coada şoricelului
LÎNGĂ TOATE ACESTEA TREBUIE SĂ NE RUGĂM !
Această cură trebuie începută la primele semne (atenţionări) amintite mai sus.
Plantele folosite trebuie bine cuvântate înainte de folosire !
Viorea contra febrei: floarea preferată de Imaculata Maica Domnului este bun medicament contra febrei.
Ceaiul din flori de tei sfinţit are efect binecuvântător.
Sfânta Fecioară le-a binecuvântat pe toate tufele de păducel.
Imaculata Maica Domnului i-a dat vizionarului Marie-Julie Jahenni o frunză de păducel şi a spus: „această singură frunză binecuvântată, poate fi destul pentru cineva în toată perioada încercărilor. Chiar dacă fierbeţi de zece ori o frunză, ea îşi va păstra prospeţimea de dinainte şi culoarea”.
            „Vor fi posedaţi ai căror urlete se vor auzi din depărtare. Se va îmbolnăvi recolta de grâu. Vor apare epidemii şi diferite boli de sân cu dureri mari! Din această cauză trebuie să culegeţi frunzele şi florile păducelului ce miroase plăcut şi sunt sfinţite de mine. La dureri de piept folosind comprese veţi simţi efectul vindecător şi bogata binecuvântare pe care-o voi dărui supravieţuitorilor”.
Se mai pot folosi şi alte plante medicinale uscate.
 
Rugăciunile în timpul folosirii plantelor medicinale şi a ceaiurilor:
Oh Maria, Imaculata noastră Maică Virgină uită te jos câtre noi şi fă ca binecuvântarea Ta să
fie eficace pentru durerile noastre.
 
Crize: tremurări, crampe, deformarea trupului. Prima dată criza atacă inima, apoi intelectul şi capacitatea de a vorbi. În timpul crizei bolnavul simte o căldură care arde ca focul. În mai multe locuri se înroşeşte pielea şi doare extraordinar, aceste semne apar în primele două zile şi se extind repede.
            Ceaiul de păducel este singurul medicament bun pentru aceasta..
Contra holerei: beţi ceai de păducel!
În cazul bolilor grave,ca pneumonia şi dureri de cap accentuat preparaţi ceai de Iedera terestră – glechoma hederacea) şi beţi asta!
Iedera (Efeu) ca şi compresă: să fierbem iedera până se înmoaie şi să folosim numai de compresă în cazul durerilor de cap şi piept.
În cazul ciumei mortale numai un singur medicament există:
Scrieţi pe o fâşie mică şi subţire următoarele cuvinte:
„Isuse Tu ai învins moartea, salvează mă!
Slavă Ţie Sfântă Cruce!
-          şi să-l înghiţiţi.
 
Apa sfinţită vă va uşura durerile iar uleiul suferinţele!
(Cerul trimite vorbă…volumul c, pag 52).
Uleiul Sfântului SCARBEL: Sfântul ulei al lui Dumnezeu. În Australia, curge dintr-o statuie de al lui sfântul SCARBEL în zilele de vineri, iar din sicriul sfântului în mod permanent. Se răspândeşte în toată lumea. Se poate spori (înmulţi). Să folosim din ea câte o picătură la gătit de mâncare.
Contra radiaţiilor radioactive: o picătură din uleiul sfânt în mâncare! În acest fel nu dăunează radiaţiile radioactive!
Contra arsurilor: după foc tot trupul copiilor trebuie uns cu acest ulei (până la vârsta de 13 ani),iar ceilalţi oameni să se ungă cu acest ulei numai unde au fost descoperiţi!
 
Sfaturi şi metode de vindecare date de DOMNUL cître Jahenny Maria-Juliana
pentru perioada pedepsei
Dumnezeul niciodată nu pedepseşte fără pre avertizare. Maica Fecioară a spus următoarele la La Salette:
                        „Ticăloşeniile oamenilor străpung cupola cerului…
                        „ Dumnezeul va pedepsi mai grav de cât ori când…”
                        „ Cei răi lasă curgere liberă ticăloşiilor…”
Nu-i interesează pe oameni atenţionările! Deci Dumnezeul va trece la următorul pas….
Isus Hristos însă cu multă bunătate vrea să-şi apere prietenii şi copiii lui în timpul necazului mare.
Îşi educă sufleţi sfinţi şi acestora îi descoperă viitorul, ca să spună oamenilor.
Asemenea suflet ales a fost şi Jahenny Maria-Juliana.
Pentru dânsa Isus i-a dat aceste metode naturale şi supranaturale ca semn de iubire şi grijă de prieteni lui ca să se poată folosi de ele in timpul pedepselor ce ameninţă.
Dar să nu uităm că, copii şi prietenii adevăraţi ai Dumnezeului sunt aceea care îşi regretă păcatele, fac eforturi pentru a fi mai buni şi resping ideologia lumii.
Rugăciune la Sfânta Cruce în timpul pedepselor mari:
 
Slavă ţie Sfânta Cruce al mântuitorului, vrednic de omagiu!
Mă închinând în faţa ta cu smerenie şi respect, te înbrăţişez şi te sărut!
Apără ne, ocroteşte ne, salvează ne pe noi!
Al meu Isus te-a iubit atât demult!
După exemplul Lui te iubesc şi eu,
să se  diminueze frica în noi,
şi să rămână în noi numai pace şi încredere.
 
Rugăciune la sfânta cruce  în timpul furtunilor mari:
„O Crux, ave spes unica!”
„Et VERBUM caro factom est.”
Slavă Ţie sfânta cruce unica noastră speranţă!
Şi cuvântuls-a intrupat.
Isuse Tu ai învins moartea, salvează-ne pe noi!
 
Cuvintele Domnului Isus câtre Maria Juliana în timpul unei extase:
“Să vă luaţi un medallion, pe care este portretul Inimii mele sfinte şi încă unul pe care este sfânta cruce demn de veneraţie. Cufundaţi ambele într-un pahar cu apă şi beţi din această apă de două ori sfinţită”(pot fi şi din hîrtie).
În cazul mâncărurilor chiar şi cea mai mică picătură din această apă este destulă să ne apere de lovituri.
Pentru a scăpa de spaimă şi de simţul de strâmtorare:
Să vă atingeţi fruntea cu poza sau medalionul Sfintei Fecioare plină de Bunătate concepută IMMACULATĂ.
În acest fel NU vă va speria ştiirile (oamenilor), NU veţi ajunge sub influenţa dreptăţii mele înspăimîntătoare, inima şi sufletul vă va rămâne liniştit.
           În cazul bolilor grave (pneumonie, dureri de cap accentuate) faceţi ceai din Iedera terestră şi să consumaţi acestea.
          În cazul: holerei consumaţi ceai de păduicel (crategus).
           În cazul febrei de provenienţă necunoscută vor avea efect bun viorelele atenţionîndu-ne la umilinţă prin statura şi miresmele ei.
           În cazul ciumei mortale există numai un singur medicament: scrieţi pe o fâşie de hârtie următoarele cuvinte:
Isus al meu, Tu ai învins moartea, salvează-mă!
Slavă Ţie Sfântă cruce!
                                                  -şi să-o înghiţiţi.
În timpul întunericului de trei zile: în afara locurilor protejate, nu va rămâne în viaţă nici un suflet. Numai lumânările de ceară binecuvântate vor da lumină în întunericul îngrozitor.
O singură lumânare (sfinţită), va fi destulă până va ţine noaptea infernală. Dar nici acestea nu vor lumina la cei fără Dumnezeu şi la cei care înjură.
Ungerea cu uleiul binecuvântat (Manduria).
Uleiul a fost binecuvântat de Maica noastră Cerească şi provine în mod miraculos din efigiile ei,.trebuie deci să-l distingem acest ulei de ceea folosită în liturghii (de ceea al bolnavilor, a catecumenilor şi de crizmă), pe care le sfinţesc episcopii şi se foloseşte în timpul administrării tainelor.
1.   Ungerea cu Uleiul Sfinţit este exprimarea credinţei personale în Puterea Iubitoare a Mariei. Maria prin numele nou al ei ca „Izvorul Uleiului Sfânt al Unguentului Veşnic”, din Bunătatea Paternă a lui Dumnezeu răspândeşte harul in inima şi in trupul nostru.
Oricine, cine va recunoaşte această nume, pe lângă celălaltele unguente poate primi sau da această ungere, însă prima dată va trebui să-şi ofere inima:
„Oh Inimă Imaculată,
Maica Domnului meu
Izvorul Uleiului Sfânt al Unguentului Veşnic,
Eu, gravnic păcătos cer de la tine,
Să-mi arăţi secretul Tău şi să mă consacrezi azi Ţie…”
Sfânta fecioară nu ne cheamă la aşteptarea de minuni, ci la o adevărată creştere în credinţă, în primul rînd ca să se simtă sufletul nostru bine.
Trebuie să lă lăsăm să decidă Mama noastră Cerească modul şi timpul în care vrea să intervină în necesităţile noastre materiale. De aceea ca şi copiii pe mama lor, e bine să ne lăsăm pe grija Ei, pentru că Ea prin arhangelii Sfântul Mihail şi sfântul Uriel ne apără şi de intrigile Satanei.
Din cauză că acest gest frumos de credinţă începe să se dezvolte maica noastră cerească spune următoarele în vederea înmulţirii uleiului, ca să fie destul: să punem nouă picături de ulei de origine miraculoasă la un titru de ulei de măsline extra virgin ca să se sfinţească toată, după care şi din acest ulei dizolvat să punem nouă picături la încă un litru de ulei de măsline extra virgin, în acest fel se înmulţeşte cantitatea unguentului.
Cum să folosim Unguentul?
1.         O bucăţică de vată se va îmbiba cu uleiul sfinţit şi se va desena semnul crucii pe frunte(curăţirea şi iluminarea psihicului).
2.         Al doilea semn se va desena pe buze(curăţirea limbii, ca să crească în toate formele umilinţei)să-l putem lăuda mai bine pe domnul.
3.         Al treilea cruce se desenează pe inimă(de fapt la baza gâtului, pentru ca simţurile să ni-se cureţe, să se înfrumuseţeze şi să se întărească, ca să-i puiem oferi lui dumnezeu.
4.         La urmă se va desena al patrulea şi al cincilea cruce în cele două pălmi, ca toate faptele noastre să coincidă cu legile lui dumnezeu în domeniul dreptăţii şi a milostivităţii.
În timpul folosirii uleiului sfinţit să ne rugăm astfel:
„Maria
Mama Binecuvântatului Măslin
Cea mai Sfântă Fecioară a Sfântului Ulei
Atinge-ne pe noi, iubeşte-ne pe noi
Şi să ne vindeci inimile
cu Iubirea Ta, în felul în care îţi place Ţie”.
 
Această ungere se poate repeta în cazul necazurilor sufleteşti sau trupeşti.
 
Respectul fată de uleiul sfânt ce picură din statuia lui Maria Fecioară:
Isus: „…Ulei, Ulei sfânt, pe care dă în continuu Mama Mea pentru cei care suferă, azi mai tare ca în timpurile în care Ea cu mâinile sale preacurate a preparat uleiul calmant pentru sărmanii ucenici ai mei care cu acest ulei a trebuit să vindece rănile şi chiar omul! Eu i-am poruncit să folosească uleiul, ca poporul să nu aibă curaj să îi atace pe ei sărmanii pescari,ci admirând efectul uleiului să fie atraşi mai mult în spre credinţă şi dorinţa de a afla mai multe. Nu, nu uleiul a fost ceea ce a vindecat,şi nici astăzi, Dumnezeul a fost şi încă şi azi Dânsul este medicul cine oferă vindecare. Uleiul a fost o unealtă care şi ţie tot aia-ţi va fi fata mea şi ucenica mea.
            Du te deci să îi înveţi pe popii mei să ungă şi de frumuseţea aparţinerii lui Dumnezeu prin unguentul sfânt,ce dă putere fie cărui om la tripla menire: cel regesc, cel general -al popiei slujitoare şi cel profetesc….”        –mesaj din 22 iunie 1998.
Isus:Grăbeşte-te în lume şi oferă uleiul ce provine din Imaculata şi Străpunsa Ei Inimă, pentru această naţie neştiutoare din cauza răutăţii ei. Ea este Curata şi Sfânta, Ulei al împuternicirii, Uleiul Sfânt al Sfinţirii, Uleiul Sfânt al vindecării rănilor atacurilor iadului! Ea este Ulei, este izvorul lacrimilor vindecătoare, pentru cei care sunt departe de haruri!
Ce bine ar fi să ştie fraţii tăi, cât de mare cadou i-am oferit când pe acest Ulei l-am transformat într-o Chemare veşnică, care vă va conduce în acel loc pe care Eu vi-am făcut când m-am înviat şi am mers sus în Cerul Tatălui meu şi al Sufletului Mângâietor!”
 
(Înţelepciunea manifestată de câtre Dumnezeul Viu / Apariţii în Manduria)
(mesaje date câtre Debora)